Notícies

Prefire celebra els seus 25 anys sent un referent en el sector

Aquest 2022 es compleixen 25 anys de la fundació de Prefire. Per a commemorar el seu vint-i-cinquè aniversari i, sota el lema "Times flies when you have fun", Prefire celebrarà durant tot l'any que, gràcies al seu equip, clients, proveïdors i col·laboradors, ha aconseguit posicionar-se com una de les empreses referents en el sector de la protecció contra incendis a nivell nacional.

La companyia d'origen familiar ha evolucionat al llarg de tots aquests anys millorant i innovant no sols en els seus productes i serveis sinó també en els seus processos interns amb l'objectiu d'oferir sempre la màxima qualitat i agilitat tant per a clients com per a empleats, proveïdors i col·laboradors, fent valer el seu irreprotxable propòsit “Quality & Innovation”.

PREFIRE compta amb un llarg recorregut i experiència en diversos sectors d'activitat com, per exemple, l'industrial, alimentari, farmacèutic, petroquímic, logístic, o carni, donant servei a tot el territori nacional, des de les seves seus de Barcelona i Madrid.

“Sembla que va ser ahir quan, a l'octubre de 1997, Prefire començava la seva marxa. Avui dia, el nostre creixement ens ha fet romandre més forts que mai i aconseguir molts dels objectius que ens havíem marcat. La realitat és que tot això no hagués estat possible sense els nostres clients, proveïdors i col·laboradors que durant tants anys han dipositat la seva confiança en nosaltres.

El nostre creixement i les nostres ganes de superar-nos dia a dia amb tot el relacionat a la nostra empresa han fet que, avui dia, formem un gran equip de gairebé 50 persones. És emocionant veure fins a on es pot arribar quan tots remem en la mateixa direcció.

Això ens enorgulleix i volem que aquest 25 aniversari sigui especial per a tots, per la qual cosa titularem l'any 2022 ‘Times flies when you have fun’ i volem que formeu part d'ell.”

Amb aquestes paraules, Elías López Giménez, CEO i Fundador de Prefire, vol homenatjar i agrair el compromís a l'equip, a clients, proveïdors i col·laboradors.