Notícies

La Diputació de Barcelona selecciona a Prefire per a conèixer l'espai DFactory

Prefire ha tingut l'oportunitat de conèixer DFactory, el node de la indústria 4.0 a Europa que promou la creació d'un ecosistema d'empreses que impulsi l'atracció de talent, tecnologia i inversió en un espai únic a Barcelona.

La trobada ha permès no sols compartir els reptes del present i del futur de la indústria, i en concret de les instal·lacions de protecció contra incendis, sinó connectar a empreses i entitats la missió i la visió de les quals estigui dirigida a innovar a través de la tecnologia i el talent.

“Agraïm a la Diputació de Barcelona impulsar la trobada, i a HP i a LEITAT per proactivar sinergies amb la finalitat de fomentar la nova indústria, més digitalitzada i sostenible”, comenta Xènia López - CSO de Grupo Prefire, “Ens hem sentit privilegiats per haver tingut l'oportunitat, a més, de visitar un edifici únic abans de ser inaugurat oficialment”.

La base estratègica de Grupo Prefire, des de la seva fundació, ha estat la innovació amb el talent en el centre. Mostra d'això està en la reconversió que la companyia porta treballant des del 2018 en un pla estratègic a 5 anys