Notícies

Prefire signatura un acord de col·laboració amb la Fundació Adsis

Aquest acord s'ha signat, aprofitant la visita d'un grup de persones de la Fundació Adsis a les nostres instal·lacions.

A Prefire creiem que fer una societat millor va més enllà de la Responsabilitat Social Corporativa; és una cosa que forma part del nostre ADN com a companyia, així com la divulgació, formació i el treball per la millora de la Protecció Contra Incendis.

Per això quan des del Clúster de Seguretat Contra Incendis, ens van proposar acollir la visita d'un grup de joves de la Fundació Adsis, ho vam fer encantats. La Fundació Adsis, és una entitat sense ànim de lucre, que des de fa més de 55 anys, treballa per a oferir oportunitats a persones que es troben en situacions vulnerables, i per a construir una societat més justa, solidària i inclusiva.

Durant la visita, Elías López, CEO del Grupo Prefire, va realitzar una breu classe magistral per a acostar el sector de la Protecció Contra Incendis a aquests joves, que van mostrar el seu interès i curiositat per un sector tan important, moltes vegades invisible al gran públic.

També, com a resultat d'aquesta visita s'ha signat un acord entre Prefire i la Fundació Adsis. En aquest acord, signat per Elías López, CEO del Grupo Prefire, i Maria Iglesias, Directora de Fundació Adsis a Barcelona, Prefire es compromet a col·laborar en el projecte de la Fundació Adsis, en aspectes com a pràctiques no laborables, visites a les instal·lacions de joves en període de formació, i participació dels experts de Prefire en Masterclass, tallers formatius, fins i tot en mentoring i coaching.