Notícies

Prefire celebra 25 anys amb un esdeveniment intern conmemoratiu

Divendres passat 18 de novembre tot l'equip de Prefire, format per les delegacions de Madrid i Barcelona, vam tenir l'ocasió de celebrar el nostre 25 aniversari, en una masia catalana del segle XV situada en un meravellós entorn envoltat de vinyes, en l'entranyable poble d'Alella (Barcelona); com a punt i final a les diverses activitats que s'han anat realitzant durant tot l'any per aquest motiu.

Sota el lema “Time flies when you have surf de vela ràpid” gaudim d'una divertida i alhora emotiva jornada, organitzada pel Comitè de festes de Grupo Prefire, els qui, després de molta dedicació i esforç, a celebrar un esdeveniment en gran, van aconseguir que el dia fos realment inoblidable.

Comencem el dia amb una calorosa benvinguda per part del Comitè als assistents els qui, per cert, van venir molt elegants per a l'ocasió, i vam posar en marxa les nostres habilitats culinàries en l'elaboració d'unes paelles cuinades entre els diferents equips. I encara que el resultat estava renyit i totes les paelles estaven exquisides, finalment va haver-hi un clar guanyador.

Després del menjar van arribar els moments més emotius on commemorar el gran recorregut que ha fet la companyia fins al dia d'avui, en el qual no va faltar un brindis pels assoliments aconseguits i, sobretot, pel gran equip de professionals que forma Grupo Prefire.

I per a finalitzar una jornada plena de detalls, acabem amb el que més ens agrada a molts. No va faltar la música i el ball, juntament amb la diversió d'un photocall, compartint moments molt festius, plasmats en un original àlbum, amb imatges per a recordar.