Notícies

Prefire participa en una taula de debat sobre el talent inclusiu com estrategia empresarial: reptes i oportunitats..

Prefire ha participat en una destacada taula de debat sobre el talent inclusiu com a estratègia empresarial. L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Adsis, va tenir com a objectiu analitzar els desafiaments i oportunitats que sorgeixen en promoure la diversitat en l'entorn laboral.

Sota el títol "El talent inclusiu com a estratègia empresarial: reptes i oportunitats", aquest debat va reunir experts i representants de diverses empreses compromeses amb la inclusió. La trobada va servir com a plataforma per a compartir experiències, idees i bones pràctiques entorn de la diversitat i la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral.

L'odi, el racisme i la xenofòbia continuen sent presents en la nostra societat, una xacra que crea desigualtats en molts àmbits i contra la qual és necessari lluitar. Prefire, com a empresa líder en el seu sector, s'enorgulleix d'haver format part d'aquesta iniciativa innovadora en la lluita contra l'odi, el racisme i la xenofòbia. Durant la taula de debat, el nostre equip va ressaltar la importància de promoure entorns laborals inclusius, on totes les persones, sense importar el seu origen, puguin desenvolupar el seu potencial i contribuir a l'èxit de l'organització. Creiem fermament que és necessari erradicar aquestes actituds negatives per a construir una societat més igualitària i respectuosa.

El projecte en el qual s'emmarca aquesta taula de debat, "Sensibilització empresarial per a la prevenció del racisme, xenofòbia i discriminació en l'àmbit laboral", és una iniciativa de la Fundació Adsis. El seu objectiu principal és combatre el racisme, la xenofòbia i la discriminació en l'àmbit laboral a través d'accions que fomentin la igualtat de tracte dins de les empreses.

El projecte és finançat pel Ministeri d'inclusió, seguretat social i migracions i cofinançat per la Unió Europea (FSE+), la qual cosa demostra el compromís conjunt per fomentar una societat més inclusiva i equitativa.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de destacats ponents, experts en diversitat i inclusió, els qui van compartir els seus coneixements i experiències en la implementació d'estratègies de talent inclusiu en l'àmbit empresarial. Les discussions van ser enriquidores i van permetre als assistents obtenir noves perspectives sobre com abordar els reptes i aprofitar les oportunitats que sorgeixen en promoure la diversitat en les organitzacions.

A Prefire, estem fermament compromesos amb la promoció de la diversitat i la inclusió en tots els aspectes del nostre negoci. Creiem que en aprofitar el talent de persones diverses, podem aconseguir millors resultats, fomentar la innovació i construir un entorn de treball més enriquidor per a tots.

Si desitges obtenir més informació sobre aquest interessant esdeveniment i conèixer més sobre el projecte "Sensibilització empresarial per a la prevenció del racisme, xenofòbia i discriminació en l'àmbit laboral", et convidem a visitar el següent enllaç: https://www.fundacionadsis.org/es/empresas-por-la-diversidad.

A Prefire, continuarem treballant per a promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats, impulsant un canvi positiu en la nostra societat i en l'àmbit empresarial.