Referències

Exutoris en façana a Green Via Hospitalet

NOM DEL PROJECTE: Green Via Hospitalet

LOCALITZACIÓ: Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

PROMOTOR: FONAVI

PROYECTISTA: VOPI 4, SA

SISTEMAS INSTAL·LATS: Exutoris en façana

INSTAL·LACIÓ: Centre Comercial

ÀREA: SCTEH

Prefire, com empresa reconeguda especialitzada en sistemes d'evacuació de fums, sectorització i protecció contra incendis, hem estat seleccionats com a contractista principal per dur a terme un important projecte a les oficines de FONAVI situades a l'Avinguda de la Granvia de l'Hospitalet, 183-189, 08908 Hospitalet de Llobregat. 

En l'àmbit de l'evacuació de fums, s'han instal·lat unes innovadores entrades d'aire a la façana mitjançant exutoris de lames LAMILUX-E.M.B. Aquests exutoris s'han integrat de manera cuidadosa en el mur cortina existent, permetent una adequada circulació de l'aire i una eficient evacuació de fums en cas d'incendi.

El client ha expressat el seu reconeixement cap a Prefire, destacant la seva professionalitat i l'excel·lent qualitat de la feina realitzada. Aquests aspectes positius s'han vist reflectits en múltiples encàrrecs realitzats al llarg dels anys, així com en les diferents fases d'ampliació del projecte. La satisfacció del client demostra la confiança dipositada en Prefire i la seva capacitat per complir amb els més alts estàndards de seguretat contra incendis.

La instal·lació de sistemes de sectorització i protecció contra incendis és de vital importància en espais com les oficines de FONAVI, ja que garanteix la seguretat dels ocupants i la preservació dels béns davant de possibles situacions d'emergència. Prefire se sent orgullosa de ser escollida per dur a terme aquest projecte i es compromet a seguir proporcionant solucions efectives i fiables en el camp de la prevenció i protecció contra incendis.