Referències

Protecció de magatzems robotitzats, a GOSBI

NOM DEL PROJECTE: GOSBI PETFOOD

LOCALITZACIÓ: Santa Llogaia d'Àlguema (Girona)

PROYECTISTAOficina Tècnica de l'Estartit

SISTEMAS INSTAL·LATS: Sprinklers i detecció per aspiració

INSTAL·LACIÓ: Protecció de magatzems robotitzats

ÀREA: PCI

Gosbi Petfood, empresa familiar amb seu en Santa Llogaia d’Àlguema (Girona), aposta decididament per la qualitat, l'honestedat i el respecte pels animals. Des de 2003 porten cuinant aliments de qualitat per a animals, prioritzant la seva salut i benestar.

Fruit de la seva missió i la seva aposta per oferir aliments de qualitat a nivell global, es troben des de fa uns anys immersos en un procés d'internacionalització i creixement que ha requerit d'una forta inversió per a atendre les majors necessitats productives i logístiques de la companyia, a més de ser actualment el patrocinador principal del Girona FC de la 1a divisió espanyola de futbol.

Al costat de les instal·lacions existents pròximes a la ciutat de Figueres, la companyia ha edificat o nou complex logístic de 15.000 m² i ha comptat amb Prefire pel disseny dels sistemes de PCI necessaris, gràcies al seu assessorament personalitzat i el seu expertise i solvència tècnica.

La primera fase ha suposat la protecció de dos magatzems robotitzats de 5.000 m² mitjançant un sistema de ruixadors automàtics ESFR K34, per a cobrir els més de 15 m d'altura d'emmagatzematge tan sols amb els ruixadors de sostre, d'acord amb els criteris de disseny de la Datasheet 8-9 d'FM Global. Així mateix, s'ha dotat als magatzems amb un sistema de detecció per aspiració que garantirà una detecció precoç i ultrasensible.

La següent fase ja en vies d'execució, dotarà al centre logístic del proveïment d'aigua i el grup de bombament necessaris, així com d'una xarxa d'hidrants exteriors, exutoris per al control de temperatura i evacuació de fums, i la protecció integral del moll d'expedicions.